Likovi

Od 1. do 6. sezone.

Likovi

Postby Doki » 04 Feb 2010, 16:05

Pišem neke od likova... pa Speedy ubaci na početnu tamo pod likovi.
PRIJE TOGA OBAVEZNO POGLEDAJ DAL SAM DOBRO PREVEO I DALI IMA NEKIH PRAVOPISNIH GREŠAKA!

DMITRI GREDENKO
Dmitri Gredenko was a former Soviet general who was in charge of releasing five suitcase nuclear devices to the United States for decommissioning by BXJ Technologies. He was also arms dealer who masterminded a plot with terrorist Abu Fayed to use the suitcase nukes against American targets. His plan was to frame Fayed and his terrorist cell, which would make America and the Middle East destroy each other, thus making Russia a new superpower. He also wanted revenge against America because in the Cold War, Russia was afraid to use their nuclear weapons against the West.

Dmitri Gredenko, bivši Ruski general, koji je bio zadužen za dostavljanje pet prijenosnih nuklearnih uređaja u SAD-u koje bi BXJ Technologies razoružao. On i Abu Fayed su napravili plan kako da izvedu nuklearni napad u Americi. Njegov plan je bio optužiti Fayeda i njegovu ekipu, pa bi Amerikanci još više zaratili sa Bliskim istokom čime bi Rusija postala nova velesila. Također, htio se osvetiti Americi zato što se Rusija tijekom hladnog rata nije usudila koristiti nuklearno oružje.
Rank u vojsci: General (Ruska vojska, bivši SSSR)
Datum i mjesto rođenja: 2. travnja. 1959, Moskva

GRAEM BAUER
Graem Bauer (also known as Gray, or Graham) was the son of Phillip Bauer and brother of Jack Bauer. He was married to Marilyn Bauer and the couple had one son, Josh. He was the chief executive officer of his father's company, BXJ Technologies.
Graem was the head of a group of conspirators at BXJ who were working with President Charles Logan and Alan Wilson during the Sentox nerve gas conspiracy of Day 5. During Day 6, he was involved in a cover-up at BXJ to hide the damage done by a sub-contractor, the terrorist collaborator Darren McCarthy.

Graem Bauer (a.k.a. Gary, Graham) je sin Phillipa Bauera i brat Jacka Bauera. Sa ženom Marilyn Bauer ima sina Josha. Bio je šef očeve kompanije BXJ Technologies. Bio je glavni u ekipi u BXJ-u koja je radila sa predjesnikom Charlesom Loganom i Alanom Wilsonom tijekom petog dana. U šestom danu bio je umiješan u zataškavanje u BXJ-u kako bi se smanjila šteta koju je učinio njihov suradnik Darren McCarthy. Nikada nije bio blizak sa Jackom kojeg je pokušavao nagovoriti da se pridruži njemu i ocu te da radi za njihovu kompaniju.

VLADIMIR BIERKO
Vladimir Bierko was a businessman who financed the Dawn Brigade, a group of Russian separatists inside Central Asia. His homeland had been occupied by Russia for over 200 years, but Bierko and his followers wished to be free of Russian rule.
It is unknown if Bierko worked directly with Christopher Henderson, as most of Bierko's dealings were with James Nathanson and Ivan Erwich. It is also very unlikely that Bierko knew about President Charles Logan and Graem Bauer's involvement in the day's events.

Vladimir Bierko je biznismen koje je financirao Dawn Brigade, grupu ruskih separatista u Centralnoj Aziji. Njegova domovina bila je pod okupacijom Rusije više od 200 godina, ali Bierko i njegovi sljedbenici su se htjeli osloboditi od Rusije. Nije poznato dali je Bierko direktno surađivao sa Christopherom Hendersonom, budući da je radio uglavnom sa Jamesom Nathansonom i Ivanom Erwichom. Također, malo je vjerojatno da je Bierko znao za umiješanost predsjednika Logana i Graema Bauera oko događaja toga dana.
Image
Image
Doki

Re: Likovi

Postby speedy » 06 Feb 2010, 12:52

odlicno! svaka cast!!!

budem, nadji neke dobre slike (za svakog lika po dvije)
speedy
Site Admin

Postby Doki » 06 Feb 2010, 14:44

Tamo na početnoj promijeni naziv za Renee, napisao si Reenee (jedno e viška)
Evo slika:

Gredenko
Image
Image

Bauer
Image
Image

Bierko
Image
Image
Image
Image
Doki

Postby speedy » 12 Feb 2010, 01:32

:clapping:
postavljeno
speedy
Site Admin

Postby Doki » 12 Feb 2010, 01:55

Sad sam skužio da i ja mogu postavljat - ima tamo LIKOVI u jedom od menua... pa ću probat sutra.
Image
Image
Doki

Postby speedy » 13 Feb 2010, 09:54

mozes napisat artikl(tako si prije radio) a ja onda odradim ovo da bude u LIKOVI-ma sa malom slikom, kratkim opisom i linkom na taj artikl

no, nije potrebno, artikl se brzo napise i sredi, i vidio si da sam tebe stavio za autora
speedy
Site Admin

Postby Doki » 13 Feb 2010, 13:24

speedy wrote:i vidio si da sam tebe stavio za autora

Nisam, lol. .... ma ne bitno je to... nego sam vidio da i ja imam likove tamo. Čak ako se ne varam i ja sa stavljao već likove...

al kako god, napisat ću tu pa ti tamo prebaci.
Image
Image
Doki

Return to Arhiva